sunnuntai 7. syyskuuta 2014

Markkinoilla


Eemeli kutsuttiin käymään kylällä markkinoilla, ja pitäähän sitä ajoittain ihmisten ilmoillakin käydä katsastamassa uusia tuulia.

 Eemelin punainen tupa pääsi paraatipaikalle sulostuttamaan markkinaväkeä ja vaikuttipa pienet vieraat olleen Eemelistä hyvin kiinnostuneita, ainakin pianon kannen päälle ilmeistyneistä lukuisista pikkuisista sormenjäljistä päätellen .


Markkinoilla oli kaikenlaisten myyntikojujen lisäksi miehillekin suunnattua ohjelmaa. Esiteltiin tekniikan viimeisimpiä uutuuksia, jos niin voi sanoa.
Päreidenkin teko sujui niin näpsäkästi ja tehokkaasti ja pääsipä Eemelikin osallistumaan tekoon. Tuvan pärekatto kun on jo ottanut jos jonkinlaisista myräköistä itseensä...


Eemelikin tykkää käyttää pellavaisia housuja, mutta eihän silti oikein mitään näistä emäntien työkaluista ymmärrä. Kovasti jotakin loukuttavat ja puuhaavat ihmeellisyyksiä.

Huh, markkinoilla oli kova vilske ja meininki. Onneksi uuvuttavan mutta ihanan aurinkoisen markkinaviikonlopun jälkeen Eemeli pääsi takaisin kotiinsa.


"Kunpa kotonakin saisi yhtä hyvää pullaa kuin markkina humussa kotiseutumuseollakin sai" ajattelee Eemeli.

Kiitos kotiseutumuseo Kaharin väelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti