maanantai 14. kesäkuuta 2010

Tapetointia ja maalausta

Eemelistä ei tullut, ulkonäöstään huolimatta, saarnasmiestä maallisten nautintojen vuoksi. Huoletonta poikamiehen elämää viettävälle Eemelille onkin tainnut jäädä viimeaikoina hieman lyhyempi tai pidempi putki päälle, minkä vuoksi remontointikaan ei oikein ole edennyt. Nyt Eemeli kuitenkin päätti ryhdistäytyä ja raitistua, minkä seurauksena remonttiurakkakin on edennyt.

Yläkerran vinttitila on tehokkaasti vuorattu kylmää vastaan ajan sanomalehdillä (alunperin 30-luvulta), ja lattiakin tuli samalla hiottua roiskuneiden liistereiden takia.


Pitkällisen pohdinnan jälkeen Eemeli päättyi laittamaan alakerran tupaan tapetin ja puolipaneelin, joka tosin on vielä hieman vaiheessa, tai oikeammin puolipaneelikin on maalattuna ulkokatoksessa. Tupaan löytyi pitkällisen etsinnän jälkeen oikein viihtyisä vihertävän sävyinen tapetti, joka kuitenkaan kukkakuvioineen ei ole liian romanttinen yksinäisen poikamiehen makuun.


Eemeli has done some wallpapering and painting. The walls of the attic are lined with some quite old newspapers from the 1930s. Eemeli also found a nice green coloured wallpaper for downstairs which luckily isn't too romantic. Eemeli is a bachelor after all.

1 kommentti:

  1. wau, eemelillä on makee tapetti ja 30 luvun uutisiakin voi vähän lueskella, turun kesäyöiopistokin alkaa näköjään kesällä, siellä eemelin seinällä lukee niin :-)

    VastaaPoista